Skip to main content

Alarm, Adgangskontrol, TV overvågning, Tågesikring, Porttelefon, Perimetersikring

Få skræddersyet den helt rigtige løsning til virksomheden


Vi har 28 års erfaring på markedet og kan skræddersy og tilpasse den helt rigtige sikringsløsning til virksomheden, store som små.


Vi leverer kun forsikringsgodkendte kvalitetsprodukter og kan sammensætte totalløsninger indenfor:

Kig længere ned på siden og læs mere om vores integreret sikkerhedsløsninger.

Kontakt os på tlf. +45 38808038 eller på info@vip-security.dk  og få et gratis, uforpligtende sikkerhedstjek af virksomheden - eller bestil en opringning fra en af vores sikkerhedseksperter.

VIP Security & Services A/S er certificeret af sikkerhedsbranchen til at udføre godkendte alarmsystemer til private og virksomheder.

Vi er eksperter i sammensatte sikkerhedsløsninger

Få det store overbik

 

Fremtiden er landet indenfor sikkerhedssystemer.

Med vores integrerede sikkerhedsløsninger, får man virkelig mange brugervenlige muligheder samtidig med, at man får det fulde overblik af alle virksomhedens sikkerhedssystemer på platform, så det fungerer som et sikringssystem.

I stedet for at benytte de traditionelle besværlige sikringssystemer som de fungerer i dag, med de er delt op i flere forskellige sikringssystemer som virker hvert for sig. Forskellige systemer som et alarm system, et overvågnings system, et adgangskontrol system, et perimeter system der har forskellige bruger interfaces som ikke er et og samme system, så man mister overblikket. Så har vi netop løsningen med og samle alle sikrings systemer til ET system i vores smart cloud løsning.

 

Integrerede totalløsninger

Alt-i-en sikringsløsning

 

Tendensen er klar - totalløsninger er fremtiden.

Mange danske virksomheder vil have mere sammenhængende sikringsløsninger. Det er ganske enkelt et krav, at de eksisterende ressourcer bliver udnyttet bedre, og det gør man blandt andet ved at få mere intelligens og større sammenhæng i installationerne.

Den voksende efterspørgsel gør, at vi benytter touchpaneler med grafisk betjening til det daglige brug.

Vores systemer bliver leveret af nogle af verdens førende inden for integrerede sikringsløsninger. Med det samarbejde bliver det nemmere for de danske slutbrugere at få en samlet sikringsløsning.

 

Enkel service og bedre overblik


Integreret sikkerhed betyder blandt andet, at det bliver nemmere at udnytte de eksisterende ressourcer bedre. Vagtpersonale samt medarbejder får det optimale overblik og kan derfor reagere både hurtigere og mere effektivt på hændelser, men der er også en række mere overordnede og langsigtede fordele for virksomheden.

"Med en integreret løsning fra én leverandør har man ikke længere tre-fire forskellige systemer, som medarbejderne skal uddannes i, og som kræver flere forskellige servicekontrakter. Desuden er det langt nemmere at udvide sikkerhedsinstallationen til at omfatte flere bygninger og lokationer. Resultatet bliver, at man har det fulde overblik over adgangskontrol, tyverisikring og videoovervågning i et og samme brugerinterface med alle bruger.

Totale sikringsløsninger giver en effektiv og proaktiv vedligeholdelse af installationerne som en sidegevinst ved en integreret sikkerhedsløsning.

Touchpanelet giver et bedre overblik

Alarmsystemet til virksomheden

Vi har flere forskellige løsninger med et udvalg af forskellige alarm betjeningspaneler som traditionelle betjeningspaneler med tryktaster og et lille display som vi har kendt i de sidste 20 år på marked, og vi har løsninger med 7" store displays som er kommet til marked for nyligt.

Vores nu mest populære alarm betjeningspanel, er vores 7" touchpaneler som giver brugeren af alarm systemet en meget brugervenlig betjening i det daglige virke.

Det store overblik..

Ved brug af 7" touchpanelet på alarm systemet får brugeren en meget nem og brugervenlig grafisk betjening med danske tekster og nemme ikoner til den daglige betjening.

Selv når alarm systemet er stort og opdelt i flere områder, så er det stadig meget nemt og betjene selvom man benytter helt op til 32 forskellige områder på alarm panelet.

Vi har alarm løsninger fra de helt små virksomheder til de helt store, så kontakt os idag, så finder vi en alarm løsning der passer din virksomhed.

VIP Security & Services A/S er certificeret til og udføre godkendte alarm systemer. 

BRUGERVENLIGT adgangskontrol TIL VIRKSOMHEDEN

Adgangskontrol

Vi levere og dækker behovet fra det helt lille simple standalone adgangskontrol system med blot 1 dør, til det store online adgangskontrolsystem til døre og porte med de mange funktioner.

Med vores nyeste smart cloud adgangskontrolsystemer er det nemt for dig, at få et overblik over hvem, der kommer og går, og hvornår de gør det. Samtidig er vores systemer nemme at administrere og designet således, at sikkerhed og fleksibilitet går op i en højere enhed. 

Et system..

Muligheden for sammensætningen af de forskellige sikrings løsninger som adgangskontrol, alarm system samt videoovervågning i et system bliver mere og mere populært. Man kan nemt starte med blot adgangskontrollen og senere udbygge det i takt med behovet.

Da vi har et bredt udvalg af adgangskontrolsystemer, så er vi sikker på vi kan finde en løsning, der passer til jeres og virksomhedens behov.

VIP Security & Services A/S er naturligvis certificeret til og udføre godkendt adgangskontrol. 

Brugervenligt overvågning til virksomheden

Videoovervågning

Da vi levere og servicere alt det nyeste indenfor videoovervågnings systemer til virksomheder, så er der mange forskellige video løsninger til de forskellige behov, store som små.

Men en vigtigt ting..

Det som er en meget vigtig til og fælles for alle vores overvågnings systemer og en vigtigt del af systemet, er at brugeren af systemet kan betjene det i det daglige virke. Så derfor levere vi kun videoovervågnings systemer som er super brugervenligt og nem og betjene for den enkelte bruger.

Store som små..

Da alle virksomheder er lidt forskellige så kan vi tilpasse vores videoovervågnings systemer med vores Intelligente overvågningsløsninger fra et lille standalone system til vores smart cloud overvågnings systemer. Skulle behovet senere være og sammensætte videoovervågningen sammen med eksempelvis alarm systemet samt adgangskontrollen i samme cloud løsning så er der også en mulig hvis behovet skulle være der nu eller senere.

VIP Security & Services A/S er certificeret til og udføre godkendte videoovervågnings systemer. 

Multi location sikring løsning, giver dig det FULDE overblik.

HIGH-END multi location Enterprise løsning

 

Med vores MULTI location sikrings løsning, tilbyder vi vores kædekunder og andre virksomheder store som små, denne elegante og nemme entreprise sikrings løsning, som binder alt sikkerheden sammen i vores smart cloud portal, med utal af mange funktioner.

Benyttes af forskellige

Da vores enterprise sikrings løsning er meget fleksibelt, kan den benyttes af mange forskellige, som har behovet for og samle blot et par butikker eller virksomheds afdelinger under et fælles administrations system.

Er man en virksomhed i vækst og har behovet for og starte med 2 lokationer og løbende udvider med flere afdelinger eller butikker. Så er dette en meget nem og fleksibel løsning, da vores HI-END multi lokation sikrings løsning går fra 2 og helt op til 1000 forskellige lokationer er i samme smart cloud administration system.

Udlejningsejendomme.

Det kunne være man har en masse udlejningsejendomme, sommerhuse eller benytter Airbnb, så ville denne løsning være et godt valg for brugen og administrationen af alle de forskellige lokationer. Eller man blot ønsker og sammensætte sin egen private bolig med sin egen virksomhed samt sommerhuset i et system så er det også muligt.

ET system..

Her vises noget af det som er muligt og sammensætte i ET system administration system med det fulde overblik af :

 • Administration af alle brugere
 • Alle tidskalænder og adgangs niveauer
 • alle alarm systemer
 • alle adgangskontrol døre 
 • alle overvågningskamera
 • alle video ringeklokker
 • alle smart lysstyringer
 • alt klima kontrol 
 • Overvåge temp. og frost sikring
 • og mange flere funktioner

Schillerhuset case

VIP Security & Services har leveret og installeret et integreret sikkerhedssystem med alarm, adgangskontrol, overvågning samt receptionssystem til Schiller Office Hotel og dets 26 udlejningskontorer, fællesområder, møderum, serverrum, lagerrum og udlejningslokaler samt receptionsområde. Sikkerheden er blevet gevaldigt opjusteret i husets i alt 30.000 kvm. fordelt på over 32 områder.

Schillerhuset var førhen baseret på et forældet låsesystem. I forbindelse med et ejerskifte i 2020, var en af de største prioriteter, at adgangs- og sikkerhedsforholdene i huset skulle moderniseres. Læs i denne case om, hvordan VIP Security løste dette.

Ring mig op

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Certificerede og uddannede installatører

Vi er eksperter!

Tågesikring er en velkendt metode til indbrudssikring af virksomheder. Tågesikring er nemlig en enorm effektiv måde at afværge indbrud på, da en udløst røgkanon gør det umuligt for indbrudstyve at se noget og orientere sig. Hvad man ikke kan se, kan man ikke stjæle.

Om det er lagerhallen, kontoret, butikken eller serverrummet der skal tågesikres, så har vi løsningen.

En tågekanon kan lynhurtigt stoppe selv den mest ihærdige tyv. Når tågekanonen bliver udløst, fylder den på meget kort tid området med tåge.

Tågekanonen fortsætter med at lukke tåge ud i intervaller. Det sikrer, at tyven aldrig får god sigtbarhed. Det gør tyvens arbejde svært at gennemføre og betyder, at selv erfarne tyve kommer til kort.

Vi hjælper og rådgiver gerne med den helt rigtige løsning, så kontakt os endelig for et gratis tilbud - og husk vi leverer også løsninger til private

 

Cookies

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder:

 1. Funktionalitet
 2. Statistik
 3. Marketing

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af hjemmesiden.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Back to top