Skip to main content

Elegant og hurtig betjening af dine gæster

Se hvem der ringer på døren på din smart alarm

På smart alarm kan du tilslutte vores trådløse video dørklokker for simpel og hurtig betjening af dine gæster der ringer på døren.

Når det ringer på døren vil smart alarmen inde i huset ringe og 7" touch panel vil nu vise krystalklart live video, af hvem der står udenfor og ringer på døren eller holder ude ved porten.

Smart alarmen har nu en video optagelse af dem der har ringet på, så man altid kan se hvem der har været forbi og ringet på døren hvis man ikke var hjemme eller ikke nåede og åbne døren.

Når du er alene hjemme

Video dørklokken giver også en ekstra tryghed for familien eller børnene som er alene hjemme når det ringer på døren. Nemlig før man vælger og åbne døren for og se dem der står udenfor døren, så kan man lynhurtigt se og tale med dem som står udenfor og ringer på døren. Via Smart alarmen med det indbygget 7" touch display kan man se og tale med dem udenfor før man vælger og lukke dem ind i sit hjem.

Der er mange smarte muligheder ved sammenkobling af vores video dørklokke til smart alarm systemet samt en trådløs dørlås.

DIN ALARM APP SER OGSÅ HVEM DER RINGER PÅ DØREN.

Altid hjemme, ligegyldigt hvor du er

Skulle det ringe på døren når du eller familien ikke er hjemme, eller sidder du blot ude i haven, kan du nemt komme til og se samt tale med dem der ringer på hoveddøren på din smart alarm app. som ringer dig op og viser dem der ringer på døren.

Med video dørklokken som er tilkoblet dit smart alarm system får man rigtig mange funktioner samlet i en app. Udover Du kan se og tale med dem der ringer på døren, så optager ringeklokken alle dem der ringer på, så du altid kan se hvem der har ringet på døren hvis du ikke nåede og svare dem i din app.

Endnu flere smarte funktioner

Det kunne være du venter på og modtage nogle pakker eller en håndværker skal ind når du ikke er hjemme, og via din app ville du altid kunne svare dem når de ringer på døren, samt muligheden for og frakoble alarm systemet og låse hoveddøren op og tænde for smart lyset selv om du ikke er hjemme. Du vil altid kunne tilgå din video dørklokke når det passer dig via din app på telefonen for og se live video og optagelser.

For video ringeklokken også kan betjene el-låse og smart lyset samt alarmen så skal det være til valgt servicen

Hurtig og nem betjening af dine gæster eller pakkepost som ringer på døren.

Ringeklokken lige ved hånden

Ved brug af vores smarte video ringeklokke får du naturligvis også muligheden for og se samt svare dem der ringer på døren på dit apple smart ur.

Når du er på arbejde eller ligger ved poolen på din ferie, vil dit smart ur ringe og vise dem der ringer på døren eller porten, så du er klar over der er personer udenfor. som vil kontakt med dig.

Hurtig reaktion

Du kan også vælge og få en push besked på uret med et video klip af de personer som er udenfor hoveddøren, når du ikke er hjemme, så du kan se og agere alt efter hvilken person som er udenfor huset. Du ville kunne tænde for udvendig belysning og se de andre smart kamera som er installeret samt ringe til naboen eller vores vagt selskab hvis det er en ubuden gæst.

Hurtig og nem betjening af dem som ringer på døren.

Lås hoveddøren op

Når det ringer på døren har man ikke blot muligheden for og se og tale med dem der står udenfor boligen, men får også flere betjenings muligheder samtidig man taler med personen.

Lås døren op

Har man en el-lås på døren, så får man muligheden for nemt at betjene dørlåsen, som kunne være at åben op for en gæst eller børene som kommer hjem fra skole eller en håndværker som blot skal ind imens man ikke selv er hjemme.

Alarm Betjening

Samtidig får man også muligheden for og til og frakoble alarm systemet med et enkelt tryk, så man ikke behøver og forlade app imens man taler med dem der står udenfor døren.

Tænd for lyset

Hvis man ønsker og har behovet, så kan man også betjene lyset inde eller udenfor på huset. Det kunne være man ønsker og tænde for noget mere lys udenfor hoveddøren når det er mørkt eller tænde for lyset forskellige steder inde i huset for gæsten eller håndværkeren. 

Video ringeklokken er en del af dit sikkerheds system

Dørklokken er altid på vagt

Ikke blot en ringeklokke.

Dørklokken som er tilkoblet vores smart cloud med intelligent kamera analyse, kan detektere personer som nærmer sig døren og sender familien en video push besked på deres telefon eller Apple watch, eller en e-mail, selvom gæsten eller indbrudstyven vælger ikke og ringe på døren eller ude ved porten men blot har været tæt på. Denne funktion fungere som et intelligent overvågnings kamera og dette giver et ekstra lag af sikkerhed udenfor hoveddøren.

Vores smarte video dørklokke giver god komfort med høj sikkerhed med det indbygget dag/nat kamera, så kameraet både virker i dagtimerne og om natten selv i tus mørke. 

Ring i dag og høre mere om vores smarte video ringeklokke

Hvem ringede på døren ?

Smart video hændelser

Video dørklokken gemmer alle video hændelser af dem der har været udenfor døren, op til 30 dage i clouden, så du altid kan tilgå dine optagelser fra din app eller web. interface for se hvem der har været udenfor døren.

Alle personer som ringer på døren samt dem de vælger ikke og ringe på men har stået ved hoveddøren eller porten vil blive optaget. Så man altid kan se hvem der har været udenfor døren indenfor de sidste 30 dage.

Video ringeklokken er en vigtig del af dit sikringssystem

Elegant video ringeklokke

Den trådløse video dørklokke er forbundet til vores smart cloud samt smart alarm, så du sikre dig den altid er på vagt og klar til brug med de mange indbygget smarte sikkerheds funktioner

Den smarte video ringeklokke har indbygget et højopløst 3.0 MP kamera som har en meget bred synsvinkel på hele 150° vertikal og 115° horisontal, som giver et stort krystalklart panorama video billede.

Det brede video billede er med til og sikre der ikke er nogle blinde vinkler af dem som stå udenfor og ringer på døren, da de bliver vist fra top til tå.

Med SIRI stemmestyring kan du betjene din port

Tal til porten

Udover man kan betjene dørklokken samt døre med vores app, så har du naturligvis muligheden for og betjene port systemet med din stemme.

Benytter man sig af SIRI stemmestyring, så kan man meget nemt lave en stemme regel i alarm appen som kan åbne porten når man kommer køerne i bilen og skal ind af porten og lukke porten igen når man køre.

Håndfri betjening fra bilen

Blot sig til din telefon eller Apple carplay i bilen, den ønsket stemme kommando for og frakoble alarmen og lås døren op, og alarm systemet vil straks frakoble og døren låser op. Det samme gælder når man forlader og ønsker og tilkoble alarmen og låse alle døre, og lukke porten efter sig.

Så jeg hjemme...

Et senarie kunne være man kommer kørende i sin bil og er på vej hjem. Fortæl nu den håndfrie betjening i bilen at du ønsker og åbne porten og garagen samtidig med alle video kamera og alarmen frakobles og hoveddøren skal låse op,  samtidig med lyset i indkørslen tænder, alt på en gang. Det gøres ved en simpel stemme kommando, som kunne være "så er jeg hjemme". Det ønsket scenarie vil straks blive udført på en gang blot ved brug af din stemme.

Man bestemmer helt selv hvordan og hvad stemme kommandoer skal udføre for sig.

Kontakt os gerne i dag for meget mere information om vores smarte port styring og adgangskontrol.

Video ringeklokke med App betjening

Simpel videodørtelefon

Her vises løsningen er til de kunder som ikke ønsker og benytte vores nye smart alarm system med mulighed for tilkobling af video ringeklokke, men blot har brug for en video ringeklokke uden et alarm system.

Dette viste videodørtelefon system er et lille og elegant standalone video ringeklokke system, med sin egen smarte video App til betjening.

Løsningen benyttes ofte til kunder i privaten samt mindre virksomheder i vare indlevering eller receptionen.

Når det ringer på døren eller helt ude ved porten, vil de indvendlige 7" HD svar monitor´s ringe samt vise live HD video. Med et enkelt tyk på en af de indvendige svar monitor, vil man kunne tale og se dem der ringer på, samt åbne døren eller porten for gæsten der ringer på.

Hvis man ikke er hjemme

så kan man blot benytte den medfølgende smarte video App på telefonen som ringer på telefonen, så snart der er nogle ude ved døren. Via den smarte App er der fuld betjening af dørtelefon systemet, med live HD video og 2-vejs tale.

mange SMARTE funktioner

 • Mulig for betjening op til 4 stk. 7" touch svarmonitor
 • Mulig for tilslutning op til 2 stk. video ringeklokker
 • Nem betjening på 7" touch panel samt via app. 
 • Se live HD video af dem som ringer på døren
 • Mulighed for 2 vejs tale med dem der ringer på døren
 • Optager alle der der ringer på døren/porten med billeder samt live video
 • Mulighed for betjening både af porten og døren samtidig
 • WiFi indbygget i monitor

Vi udføre også super elegante specieldesignet dørtelefoner til de kræsne kunder.

Custommade dørtelefoner til privaten

 

Da vi har mange kunder som ønsker noget som er endnu mere elegant og eksklusivt i designs end der findes på marked i dag, så laver vi også leverings dygtige i disse løsninger til de kræsne kunder.

Vi har flere forskellige elegante dørtelefoner løsninger til private boliger som standalone dørtelefoner, eller sammen bygget med forskellige muligheder med komfort adgangskontrol, samt med og uden indbygget video kamera samt App. til betjening af døren og porten.

Vi kan levere vores dørtelefon systemer i forskellige ædel metaller og legeringer som børstet stål, bruneret messing, og poleret messing, poleret kobber samt andre løsninger.

Her vises et par af vores custum designet porttelefon systemer i poleret messing med et indbygget dag/nat kamera samt vores mest eksklusive sorte glas kodetastatur med kortlæser til komfort åbning ( nøglefri betjening ) af døren og porten til de gående.

Cookies

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder:

 1. Funktionalitet
 2. Statistik
 3. Marketing

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af hjemmesiden.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Back to top