Skip to main content

Få intelligent videoovervågning af din private bolig

Smart videoovervågning af dit hjem

Vi har alle former og overvågning til private hjem og sommerhuse, som trådløse WiFi samt kablet løsninger.

Med vores kamera løsninger kan vi tilbyde forskellige modeller som indvendige dag/nat kamera med 2 vejs tale, 180 grader panorama kamera for det helt store overblik, samt udvendige vandalsikre dome kamera og mange flere.

Enhver har ret til at kunne føle sig tryg i sit eget hjem og med vores Intelligente overvågningsløsninger giver dig ikke kun fred i sindet, de gør også hverdagslivet lettere for dig og din familie. Hvis du bekymret ved tanken om et muligt indbrud om natten? eller du blot Vil kunne holde øje med dit hjem når du ikke er hjemme, så har vi løsningen til dig.

Med vores intelligente (AI) smart kamera til overvågning, kan du ikke blot følge med live men også se video hændelse optagelser op til 30 dage. 

Der er mulighed for og få en video push besked på din telefon eller smart ur hvis der er nogle som nærmer sig din private bolig når du ikke er hjemme eller ligger og sover m.m.

Ved leveringen af kamera overvågnings løsningen vil der også blive opsat lovpligtige og præventive videoovervågningsskilte da det har en stor præventiv vikling.

ring til os fore mere info om vores kamera løsninger, så finder vi løsningen der passer til dig.

 

Dine kamera giver dig besked snart der er personer ind dit private område

Intelligente sikkerhedskamera

Med de Intelligente sikkerhedskamera får man mange smarte muligheder, som både sikre familien og jeres værdier.

På denne side kan du læse lidt om nogle af de smarte sikrings muligheder til privaten som kameraovervågningen kan tilbyde.

Sænk risikoen for indbrud.

Man forebygger bedst og mest effektivt mod indbrud ved at gøre det så vanskeligt som muligt at bryde ind, så derfor har sikkerhedskamera en stor præventiv virkning og derved måske skræmme tyvene væk.

Skulle tyven alligevel nærme sig privaten, vil de blive opdaget med det samme og man vil få besked før de kommer for tæt på din private ejendom.

Få besked hvis der er personer i baghaven

Modtag straks video alarmer

Hvis et af dine intelligente analyse kamera opdager en person som ikke må være i baghaven, fordi alarmen er tilkoblet, eller du blot er ude og køre.

Kameraet opdager straks personen og sender familie medlemmerne en push besked med et alarm billede, samt en videooptagelse af hændelsen i samme sekund personen nærmer sig huset.

Alle kamera optager automatisk alarm video hændeler i vores smart cloud, som vil blive gemt op til 30 dage samt lokalt på et SD-kort i kameraet.

Super brugervenlige videoovervågnings løsninger

Tilgå din videoovervågning når det passer dig, hvor det passer dig.

Da vores smarte videoovervågnings løsninger til private er tilsluttet vores smart cloud løsninger, så giver dig dig og din familie rigtig mange fordele som bruger.

Tilgå din videoovervågning når det passer dig, hvor det passer dig fra enten en pcér eller vores smart app.

Denne smart video løsning er det bedste vi kan tilbyde vores private kunder. Det kan leveres som traditionelt stand alone video løsning eller sammensat til vores smartalarm system som et´ samlet sikrings system som virker i samme app og portal.

Få adgang til utal af smarte funktioner

 • 30 dage video hændelse lagering
 • Optageler i Full HD 1080P
 • Se alarm og video i samme log hændelser
 • Hent og gem de ønsket video klip
 • Få overblik op til 40 stk. kamera i portalen
 • Lav dine smart video regler ( IOT ) 
 • Slip for og have programmer på din pcér
 • Smart web interface

 

Hurtig tilgang til dit overvågning

Live video på din telefon

Ved brug af vores app kan man altid tilgå alle kamera som sikre huset indenvendig samt udvendigt med intelligent overvågning. Med blot et enkel tryk på det ønsket kamera i alarm appen, vil man kunne se live video fra kameraet, og nemt kunne bladre imellem alle sine videokamera.

 • Se live video optagelser dag og nat.
 • Tilgå alle kamera i systemet
 • Se de personer som nærmer sig boligen ( AI ) 
 • Søg efter personer, biler eller dyr i video appen
 • Se video optagelser
 • Se video alarmer og andre alarm hændelser

 

Hurtig tilgang til dit overvågning

Følg med på uret

Ved brug af Apple watch kan man altid tilgå videokameraerne i hjemmet og derved lyn hurtigt kan se hvad der sker her og nu, samt se om der har været personer udenfor huset.

Alarm aktiveres

Skulle der gå en alarm så ville man kunne få en video push besked på uret, og ved et enkel tryk på uret vil man gå direkte til live video fra det kamera som har sendt video alarmen,

giver mange muligheder på uret...

 • Se live video fra dine kamera
 • Se video optagelser fra dine kamera 
 • Se de personer som nærmer sig boligen ( AI ) 
 • Se video alarmer og andre video hændelser
 • Se hvad der udløste alarmen

Få lynhurtigt overblik af alle video hændelser

Se det var ?

Via din App kan du på blot få sekunder, få en komplet liste over alle dine video hændelser fra de sidste 30 dage. Ved hjælp af den smarte AI søgning af personer, biler eller dyr samt alarmer og til/frakobling m.m. kan man frit vælge hvilke former for video hændelser man ønsker og se.

Når man har fundet det man søger, så med et enkelt tryk på billede vil video afspilningen fra hændelsen straks starte automatisk. 

Tilgå alle dine video hændelser fra smart web. interface

Overblik af video hændelser

Fra en PC eller MAC, tablet eller lign. kan man også nemt tilgå video systemet via det smarte web. interface.

Med web. interfacet kan man danne sig på få sekunder overblikket af alle de video hændelser som er optaget i systemet, hvor man kan søge specifikt efter den ønsket hændelse.

Modtag video alarm hændelser på din telefon

Kameraet opdager tyven før indbruddet sker

Ved brug af vores smarte app så har du muligheden for og tilgå dine overvågningskamera uanset hvor du befinder dig.

Der er mulighed for tilvalg af intelligent analyse ( AI ) til dine videokamera, så det kan analysere alle de mennesker, dyr og køretøjer der nærmer sig din private bolig eller sommerhuset. Videokameraerne vil sende video alarmer til din telefon eller smart uret, eller sende en e-mail hvis det er ønsket. 

Når alarmen aktiveres..

Hvis alarmen aktiveres eksempels fra de udvendige perimetersikring eller en vibrationssensorer på døren eller vinduet, sendes et alarm signal ikke blot til vores døgnbemandet vagtcentral, men også en video push besked med kamera optagelser af alarm hændelsen, samtidig kan du tilgå alle dine kamera med live dag eller nat overvågning.

Hvis der er tale om et igangværende indbrud, alarmerer vi politiet og sender en vagt hjem til dig, samtidig med vi ringer kontakt personerne.

 

Modtag video alarmer dit smart ur

Se tyven før alarmen

Ved brug af vores smarte app så har du naturligvis også muligheden for og få øjeblikkelige video advarsler på dit Apple watch som på telefonen.

Se real time overvågning og få video advarsler fra alle dine kamera som registrere personer der nærmer sig hjemmet eller sommerhuset når familien ikke er hjemme eller skalsikringen på alarmen er tilkoblet.

Kamera sikre automatisk huset

Man kan eksempel benytte GEOfence og indstille de udvendige kamera til og sende video advarsler når man har forladt hjemmet og er længere væk end eksempel 1,5 km eller 10 km. alt efter hvad man ønsker.

Så snart man er på vej hjem igen så ville kamera overvågningen automatisk stoppe med og sende video advarsler, da systemet ved en fra familien kommer hjem.

Et bredt udvalg af kamera

Intelligente overvågnings kamera

 

Med vores intelligente kamera løsninger kan vi tilbyde mange forskellige kamera modeller til de i dag mange forskellige overvågnings løsninger som ønskes.

Alle vores kamera som er tilsluttet vores smart video cloud vil have muligheden for de forskellige smarte AI funktioner. Vi har alle former for indvendige kamera, kablet som trådløse med 2- vejs tale og lyd. Det kan være fra de små indvendige Wi-Fi modeller med dag/nat overvågning til de større udvendige kamera.

Et kamera er ikke bare et kamera..

Vores indvendige og udvendige kamera med indbygget intelligent samt video alarmer ved personer, biler og dyr. og andre AI funktioner, kan løfte de fleste video opgaver idag.

Et bredt udvalg..

Da udvalget af vores kamera modeller er stort, som fra helt små trådløse kamera, samt 180 grader panorama kamera, til de udvendige vandalsikre dome kamera med zoom og meget mere.  så kan det være svært og vælge den rigtige model til opgaven, så ring og hør os så finder vi den rigtige model til dig.

Skulle behovet ikke blot være kamera overvågning men også alarm system og adgangskontrol på dørene måske, så kan vi i dag sammensætte det hele til et system.

180 grader panorama videoovervågning

Få det helt store overblik

Med vores panorama kamera til indvendig overvågning vil du få det fulde overblik af din private bolig eller butik.

Panorama kameraet ser hele 180 grader, så du behøver kun 1 kamera til og overvåge hele rummet fra væg til væg.

Der er mange funktioner ved brug af dette smarte kamera til dit smartalarm system.

For eksempel på toppen af kameraet er der en nødkalds knap, som ofte benyttes til ældre mennesker i tilfælde af de har brug for akut hjælp. Så skulle man få brug for hjælp, blot tryk på nødkald og kameraet ringer op til familie medlemmerne på deres smart app. Der vil være mulighed for og tale med den ældre og live video samt optageler af nødkaldet.

mange smarte funktioner indbygget i kameraet

 • 6,8MP højopløst farve kamera
 • Optageler i Full HD 1080P
 • 180 grader panorama overblik
 • 2 vejes tale via din smart app
 • Indbygget nødkald knap
 • Op til 30 dage cloud optagelser
 • Indbygget Infrarød nat belysning

Cookies

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder:

 1. Funktionalitet
 2. Statistik
 3. Marketing

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af hjemmesiden.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Back to top