Skip to main content

Simpel og hurtig betjening af lyset

Betjen lyset fra alarm panelet

Styr belysningen og hjemmeelektronik direkte fra alarm panelet.

Smart alarmen har mange funktioner udover blot og være et alarm system og kan nemt kombineres med vores trådløse smartplug, til styring af næsten alle elektriske apparater i hjemmet samt i den lille virksomhed.

sluk alt funktion..

Når man forlader boligen og benytter sluk alt funktion tasten på alarm panelet, kan man eksempelvis slukke for alle lamper, kaffemaskinen samt el radiatoren for og spare strøm når men ikke er hjemme.

7" display for betjening..

På panelet store display kan man altid se status på de trådløse smartplug og derved tænde eller slukke for dem eller blot dæmpe for belysningen alt efter det ønsket behov.

Simpel betjening af alt dit lys

Styr lyset fra din app

Fra din alarm app har du også muligheden for at betjene dine smartplugs, belysning samt El apparater i hjemmet, når du er hjemme eller på farten.

I alarm appen kan du hurtigt få status over alle dine lamper og apparater om de er tændt eller slukket, og ved et enkel tryk vil du kunne ændre til ønsket status fra tændt til slukket eller dæmpe lyset til det ønsket niveau.

Ude og rejse..

Det kunne være behovet var at tænde og slukke for forskelligt lys og lamper inde i huset eller i haven, så tyven tror der er nogle hjemme, når i er ude og rejse. Med smartplug tilkoblet alarm systemet vil lyset også kunne styres af smartregler og benyttes som automatisk tænd og sluk-ur.

Tænd for varmen..

Der er findes rigtig mange muligheder ved brug af smartplugs.

Det kunne være man har brug for og kunne tænde for sine el radiatorer i sommerhuset, så der er varme på når man kommer frem, eller blot ønsker og frostsikre sommerhuset.

Eller man er dårlig gående og ikke ønsker og rejse sig hver gang der skal tændes eller slukkes for belysningen eller andet udstyr, så blot blive siddende og benyt din app som fjernbetjening.

Tilpas den enkelte app bruger, til den ønsket betjening med rutiner, genveje samt SIRI stemmestyring og widget betjening.

Hurtig betjening af lyset fra dit smart ur

lysstyring fra dit ur

Benytter man sig af et Apple watch, så har man naturligvis også muligheden for nemt og hurtigt at kunne betjene alt lys og tænde for el apparater fra uret.

Betjening lige ved hånden..

Skulle man have behovet for og betjene sine trådløse smartplugs eller belysning uden og skulle rejse sig, så kan det nemt gøres fra sit Apple watch, på samme måde som sin telefon.

En sommeraften..

Et senarie kunne være man ønsker og tænde for den hyggelige have belysningen, når familien sidder udenfor en varm sommer aften. Så er det blot og vælge lysmenuen på dit ur, og vælge hvilken havelampe senarie du ønsker tænde, helt uden du behøver og rejse dig.

Aften hygge..

Det kunne være man vælger en af sine egne lys rutiner, som justere alt lyset på de udvalgte lamper, så lamper i stuen dæmpes til det ønsket niveau,  samtidig med lyset i køkkenet og spisestuen samt entre´ slukkes, når det er tid til film aften.

Brug smart web interface til betjening af alt dit lys

Styr lyset fra din PC

Du har altid muligheden for og tilgå din smarte lysstyring fra dit web. interface, så du kan få et overblik af alle dine trådløse smartplugs og lysfunktioner, du har tilsluttet smart alarmen. Med web. interfacet har du adgang til lyset uanset hvor du befinder dig i verden. 

Det store overblik..

Med adgang fra web. interfacet får du det helt store overblik og kan se live status på lys og lamper samt fuld betjene alle lamper og el-apparater i hjemmet eller i den lille virksomhed. Har man et større antal af smartplugs og apparater tilsluttet smart lysstyringen, så kan det være en fordel og benytte web. interfacet da det giver et større overblik af alle de trådløse smartplugs.

Tilpasset dit behov..

Lysstyringen kan styres og programmeres på mange forskellige måder, både fra din PC og MAC via web. interface samt mulighed for tilpas din app så den passer til den enkelte app bruger, med smarte rutiner og genveje samt SIRI stemmestyring og widget betjening.

Du kan nemt og hurtigt lave dine helt egne regler

Lav dine egne lysstyringer

Via dit web. interface kan du tilgå alarm systemet, så du nemt lave dine helt egne smart regler på alt dit belysning og el apparater på en nem og brugervenlig måde. Der kan laves utal af forskellige smarte regler og scenarier mellem de trådløse smartplugs til alarm systemet samt kameraovervågning og dørklokken.

Når alarmen går..

Programmer belysningen. så det ser ud som om, du er hjemme under ferien, og lad lyset tænde automatisk hvis din alarm går så indbrudstyvene bliver skræmt væk og dine kamera får belysning over alt.

Tyven nærmer sig..

Ved brug af vores intelligente kamera kan du også lave en smart regl, så når familien ikke er hjemme og et kamera ser en person inde på grunden. Så vil kameraet give jer en push besked samt tænde for lyset inde i huset, så tyven tror der er nogle hjemme, når han blot nærmer sig huset.

Alarmen tilkobles.

Når man forlader huset og tilkobler alarm systemet, vil alt belysning i huset automatisk slukke og tv-simulatoren blive tændt, samtidig med lyssimuleringen aktiveres. Lyset i have gangen fra huset og ud til carporten tændes nu i de næste 5 minutter så man kan se noget i de mørke tider.

Spar på strømmen

Lamper og apparater i privaten

Den trådløse strømstyring giver hjemmet en masse sikkerhedsfunktioner samt komfort muligheder. 

Glemte lyset..

En tidlig morgen når alle famille medlemmer har forladt hjemmet, vil Geofence automatisk registrere at alle er kørt hjemmefra, men har glemt og slukke for alt lyset i huset samt, de andre apparater som også blev tændt ved morgendagens travle morgenrutine. Alarmen vil nu slukke alle de trådløse smartplugs i hjemmet, så alt lys samt el apparater slukkes. Det er ikke blot for sikkerhedsmæssige årsager, men også for at spare strøm, nu når familien har forladt hjemmet.

Tag på ferie med ro i maven.

Imens i på ferie vil det automatiske lys simulering starte ved solnedgang, så man tror der er nogle hjemme. Eller skulle havelågen åbnes vil åbningskontakten blive aktiveret og stander lampen i stuen tændes straks. så man tror familien er hjemme, samtidig med familien får en push besked om havelågen blev åbnet imens man er på ferie.

Sluk alt funktion

Sluk lyset og el apparater i butikken

De trådløse smartplugs benyttes ofte i mindre virksomheder og butikker til lysstyring samt el spare funktioner.

Fyraften..

Nå det er tid til fyraften og man skal forlade virksomheden. Så tilkobler man blot alarmen og en smartregel "forlader butik" aktiveres automatisk. Så alt lyset inde i butikken slukkes samt alle el apparater som kaffemaskine og køkken udstyr og musikanlægget slukkes samt belysningen i udstillingsvinduet bliver sat til og slukke automatisk kl 22:00.

Butikken åbner..

Når man ankommer til butikken næste morgen og frakobler alarm systemet, vil alt det slukket belysning og musikanlægget samt kaffemaskinen nu automatisk tændes igen, så man er klar til en ny arbejdsdag.

Påmindelse..

Skulle man glemme og tilkoble alarmen og slukke for lyset når man forlader virksomheden, så vil Geofence registrere du er kommet for langt væk fra virksomheden og sende dig en påmindelse, om du har glemt og sikre virksomheden og slukke lyset da du forlod. Brug nu blot din alarm app til og tilkoble alarmen og sluk for alt lyset.

Med Geofence får man et ekstra af af sikkerhed og komfort når du forlader og ankommer til virksomheden eller privaten.

Nemt at installere smartplugs

Gør det selv

Skulle man have ønsker om smart lysstyring i hjemmet eller butikken som er tilkoblet smart alarmen, så er smartplugs et godt valg, da det kan det gøres ret nemt.

Gør det selv..

Alle vores smartplugs er trådløse og fungere som en stikdåse, så kan næste alle lyskilder og el apparater tilsluttes og derfra betjenes fra din app og alarm panelet, samt via smart reger, senarier samt stemmestyring, som du nemt selv laver.

Tag de lamper og apparater du ønsker skal tilsluttes dit smart lys og tilslut dem til dine trådløse smartplugs i stikkontakten. Programmer dem ind i alarm systemet samt i din app, og du har nu smart lys, automatiske tænd/sluk-ure, samt andre smarte funktioner.

Hvad gør en smart stikkontakt ?

En smartplug er langt mere end bare et stik

Smartplugen er en lille elegant trådløs enhed, som nemt kan placeres i en stikkontakt, hvor man ønsker at kunne betjene lyset eller andre el apparater trådløst fra sin app eller alarm panelet.

Mange muligheder.

Alle smartplugs er tilsluttet smart alarm systemet og vores smart cloud, så man har rigtig mange muligheder for og kunne betjene dem. Eksempelvis via SIRI stemmestyring, App på telefon samt ur, web. interface, Geofence, samt via det store 7" alarmpanel. Derudover kan man lave sine helt egne smartregler og senarier samt widget som man ønsker dem.

kært barn har mange navne

En smartplug har mange forskellige navne som et smartstik, trådløs stikkontakt, smart kontakt samt mange andre navene, men i de fleste tilfælde gør de det samme, samtidig med de er intrigeret til smart alarmen og videoovervågningen.

En Smartplug (eller en smart stikkontakt) er i bund og grund blot en form for “mellem-stikkontakt”, som du sætter ind i dine nuværende stikkontakter og derefter kan du så sætte dine almindelige elektronik produkter til i din Smartplug

Cookies

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af hjemmesiden.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Back to top