Forsikringsgodkendt sikringsvirksomhed

38 80 80 38

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tågesikring til private


Tågesikring er forlængst blevet en standardløsning, når vi sikrer detailforretninger, kontorlokaler, varelagre, juvelerer, tankstationer etc. Gennem de seneste år har privatmarkedet efterspurgt en model tilpasset private hjem.


Derfor har VIP Security & Services A/S introduceret en tågekanon sikringsløsning specielt rettet mod private hjem og fritidsboliger. produktbillede-v107

Tågekanonen er ekstrem kraftig og dækker hurtigt og nemt en større stue på 50-60 m2. Kanonen har en eksplosiv affyring og fortsætter op til et minut ad gangen. Tågens hængetid på op til en time sikrer alle værdier i rummet, indtil vægter eller politi når frem.

Tågekanonen leveres i hvid farve og er specielt udviklet til private hjem. Den er opgraderet på en række punkter, herunder strømforbrug, tågeproduktion m.m. Ydeevnen er øget, mens strømforbruget er reduceret med 40 %.

Tågekanoner fra VIP Security & Services A/S er altid som standard leveret med en patenteret tågetæthedsmåler. Vi leverer derfor som den eneste på tågesikringsmarkedet en løsning, der automatisk sikrer at rummet – fra alarmen går til alarmpatruljen når frem – altid har den korrekte mængde tåge, hverken mere eller mindre. Tågetæthedsmåleren økonomiserer således væskeforbruget og forebygger overkondensering.

Mere info
Kontakt os gerne for en live demonstration i vores demolokaler hvor du kan finde mere info, overbevisende demonstrationsvideo samt en lang række billede eksempler på installationer i private hjem.

Hvad koster det
Du kan se et eksempel på en tågesikringsløsning i vores Prisberegner ved at klikke her:

Priseksempel


Fås i flere farver

Tågekanonen leveres som udgangspunkt i hvid, som passer ind i langt de fleste private boliger, men mod en beskeden mérpris kan vi levere tågekanonen i rød, gul eller sort.


 

 

 

 

 

Diskret installation
Her ses en tågekanon installeret i en privat bolig, hvor man har valgt at få tågekanonen leveret i gul (mérpris må påregnes) således, at installationen passer bedst muligt ind i stuens eksisterende udseende.