Forsikringsgodkendt sikringsvirksomhed

38 80 80 38

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Porttelefon

doorentry

Porttelefon, også kaldet dørtelefon benyttes typisk i ejerforeninger og andelsforeninger i etageejendomme, men kan også med fordel benyttes i almindelige boliger – typisk hvor der er langt fra indkørsel til bolig.

Et porttelefonanlæg giver både komfort og sikkerhed på samme tid.

Sikkerheden består i at døren til opgangen eller porten til huset kan holdes lukket indtil man har sikret sig at man kender dem der står udenfor. Komforten består i at man ikke behøver gå hele vejen til opgangsdøren eller porten for at lukke op – det klares nemt og bekvemt med et enkelt tryk på dørtelefonen.cover

VIP Security & Services A/S kan både levere traditionelle porttelefonanlæg for åbning af døre og porte samt anlæg med indbygget video. Vi er eksperter i at rådgive, så du er sikker på, at få præcis den type og størrelse anlæg der dækker netop dit behov. Vi deltager lige fra design af anlægget så det passer til netop din ejendom, til installation og efterfølger service hvis dette ønskes.

Anlæggene kan leveres med dørtableauer i blandt andet messing, kobber samt rustfrit stål og med udformninger der passer ind i ejendommens facade.