Forsikringsgodkendt sikringsvirksomhed

38 80 80 38

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Perimetersikring

man ved hegn nat billed

Perimetersikring er en effektiv sikring som ofte benyttes til tidlig varsling samt sikring af yder områder ind til det område som ønskes sikret. vi kan tilbyde alle former for elektronisk perimetersikring, synligt som usynligt over og under jorden kombineret med alarm og TV-overvågning samt adgangskontrol systemer m.m.

Alle vores perimetersikrings løsninger kan fungere sammen med alarmer og TV-overvågning samt adgangskontrol.

En af de fordele ved perimetersikring er og forhindre eller begrænse adgangen til bygninger og værdier, da perimetersikring giver en tidlig varsling ( alarm ) helt ude ved grænsefladen ind til det sikret område.

Vi leverer topmoderne og høj sikkert perimetersikrings løsninger til de mange forskellige opgaver vores kunder har i dag. her vises et par af de forskellige løsninger vi tilbyder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud så du kan se hvordan vi kan sikre dig og dine værdier.

AIR detektor front

 

Aktive laser detektor ( AIR )

AIR detektor sikre store områder med usynligt Infrarød laser, så man kan lave et usynligt IR laser hegn rundt bygninger eller langs hegn og murværk eller tværs over åbne arealer eller hustage. Leveres i mange modeller.

 

 

Passiv IR detektor ( PIR )
dual pir universal FRONT lukket

Passive IR detektor er de mest brugte til mindre sikring af bygninger og indgangspartier, porte og adgangsveje. Disse detektor installeres på pæle og bygningsdele til sikring af nær områder på bygninger samt container, byggepladdser, og ofte til sikring af en private haver.

   

guardeon peridect hegn sikring detektor
Hegns detektor sikring

Hegns sensoren som er installeret direkte på hegnet giver en præventiv og meget høj sikkerhed til sikring af de fleste hegn rundt på grunden. Sensorer sikre at der ikke bliver klippet hul i hegnet, kravlet over hegnet eller på anden måde berøvelse af hegnet. Denne løsning er den ultimative hegns sikring som kan indikere på et 45Km langt hegn hvor præcist indenfor 3 meter der bliver forsøgt indtrængen. 

 

 

 

Guardeon peridect skjult stolpe sensor

Skjult hegns detektor sikring

De skjulte hegns sensorer bliver installeret inde i hegns pæle til meget høj sikkerhed til sikring af de fleste moderne hegn med hule metal stolper. Sensorer sikre at der ikke bliver klippet hul i hegnet, kravlet over hegnet eller på anden måde berørelse af hegnet og stolper. Denne løsning er den ultimative skjulte hegns sikring som kan indikere på et 45Km langt hegn hvor præcist indenfor 3 meter der bliver forsøgt indtrængen.

 

 

 

Nedgravet sensor sikring (skjult)

De skjulte sensor er et system som er nedgravet og derved skjult hvor sikringen er lagt. Fordelen er den er skjult og derved ikke er synlig på hegn og facade Guardeon peridect jord detektorbygninger samt følger landskabet. Dette giver en flot og elegant samt meget høj sikkerhed. Sensorer måler personer som går på jorden som er på vej ind i det sikret område. Denne løsning er den ultimative skjulte sikring som kan indikere på et 20Km langt sensor linie som er begravet lige under jordoverfladen. Ved aktivering kan man præcist indenfor 4 meter se hvor der bliver forsøgt indtrængen.