Forsikringsgodkendt sikringsvirksomhed

38 80 80 38

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om VIP

VIP Security & Services A/S er forsikringsgodkendt indenfor alt som AIA (alarm), TVO installatør (TV-overvågning) samt ADK (adgangskontrol).

VIP - mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen samlet under et tag.

Vi håndterer såvel fra de helt store som til de små installationer, og sætter en stor ære i at udføre opgaven til kundens fulde tilfredshed.

VIP Security & Services A/S lytter til kundens behov og ønsker hvor efter vi udarbejder og leverer den komplette sikringsløsning for firmaet og i privaten.

VIP Security & Service A/S er en vigtig brik i netop dit valg af sikkerhedsløsning - derfor bør du vælge os som din sikringsleverandør.

Meetingroom1
Hvem er vi
Firmaet VIP Security & Services A/S er ISO9001 godkendt samt certificeret indenfor AIA og TVO samt ADK.
VIP Security & Services A/S er et firma med stor erfaring og faglig viden indenfor ekektronisk, mekanisk sikkerhed og services. Vi har sjælland som vores primære arbejdsområde, men servicerer også virksomheder og private i resten af Danmark.
  

Stor erfaring
Virksomhedens fundament hentes fra den elektroniske verden og samlet set har vi mere end 26 års erfaring indenfor elektronik og mekanisk sikkerhed med speciale indenfor totalløsninger.

Vi har endvidere mere end 26 års erfaring indenfor individuel rådgivning og undervisning i brugen af elektroniske sikkerhedssystemer. Der undervises stadig indenfor forskellige typer af sikringssystemer så som tyverialarmsystemer, videoovervågning, perimetersikring, adgangskontrol, tågesikring samt integrationer, m.m.

Kompetancerne er på plads
Manden bag VIP Security & Services A/S Mikael Kongsted har i 9 år været ansat som teknisk chef i en af nordens største security grossister, og har derved opnået et bredt fundament af teknisk kunnen indenfor alle typer elektroniske sikringsystemer.Derudover har han været indehaver af firmaet VIP Security & Services A/S siden 2003.
VIP Security & Services A/S samarbejder med forsikrings godkendt kontrolcentral og vagtselskaber som er godkendt af de Danske forsikringsselskaber og rigspolitiet

Vores motto: Better safe than sorry!

Meetingroom4

 

F&P forsikrings-
godkendt installatør

 ISO 9001:2015
certificeret via INTERTEK

Medlem og certificeret
AIA, ADK & TVO installatør

FogP logo

I3-ISO 9001 - sort uden aarstal

SC2-SB logo2015 ISO9001

Vores vision

Vi stræber mod at opfylde alle vores kunders behov for sikring i en samlet løsning med fokus på enkelhed og overskuelighed.

Kompleksiteten i sikringsløsningens forskellige komponenter skal benyttes til skabe tryghed for kunden.

Hvorfor VIP ?

 • Stor erfaring.
 • Højt serviceniveau.
 • Kompetancerne er på plads.
 • Naturligvis godkendt installatør.
 • ISO 9001:2015 certificeret.
 • F&P forsikringsgodkendt.
 • AIA certificeret.
 • ADK certificeret.
 • TVO / ITV certificeret.
 • 26 års erfaring.
 • Medlem af Sikkerhedsbranchen.
 • Seriøst A/S selskab.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.